-

GODNATT, nu är jag jättetrött , vi hörs när jag kommer hem från skolan imorgon. Pusssss

solat hela dagen

Hej sötnosar idag har jag inte gjort så mycket har solat typ. När jag solade så somnade jag också, haha. Sen har jag tagit en lång promenad var ute med mamma, gick 1 och en halv timme. Imorgon börjar jag halv 10 så är det 9ornas Cabaré typ. As nice.


Musik


-

GODNATT, ska sooova nu hörs mer imorgon!

lite nya grejer

Tja sötnosar, har inte haft tid att blogga idag efter skolan drog jag och träffade lovisa & jenny vi kollade tv först sen drog vi ut & cyklade lite. Vi var även på stan ett tag köpte puder. Tänkte även lägga upp en bild på ett par shorts som jag köpte igår. Kom hem runt halv 9 eller någonting. Snart är det äntligen skolavslutning :)


höga shorts - lindex


puder - h&m

farmor next

Drar till farmor nu sen mormor. Ha en bra dag! pussssssssss


grattis mamma på morsdag!

Godmorgon sötnosar. Idag är det redan söndag. Skola imorgon då, jag börjar halv 10 då för vi har ttyp ingen so, naajs. Börjar halv 10 mån-ons. På torsdag& fredag är vi lediga i skolan najs, det blir en riktig lång helg för vi är lediga på måndagen efter det också. Aja ska inte babbla om det nu. Jag vaknade runt 20 över 10 imorse. Då satt jag lite vid datorn och så. Jag pratade även med felicia min sötnos<3. Ska plugga nu sen ska jag åka till farmor & sen mormor. Juste grattis mamma på morsdag, jag älskar dig! <3


godnatt

Godnatt nu, Har haft en underbar kväll med mina vänner. Puss



stan nu då

Sitter här brevid jenny. Hon sov här inatt. Igår var jag först med jenny på stan osv sen drog jag hem vid 6 typ tror jag. Vi åt hemma gjord pizza sen kom jenny hit, vi drog till coop och köpte godis osv. Sen mötte vi upp lovisa. Vi cyklade runt och så. Vi kom hem runt 11. När vi kom hit satt vi vid datorn & flummade, vi hade rökt morot ;)
Haha våran humor alltså. Nu ska jag inte babbla mer för jenny väntar så nu åker vi till stan & träffas lovisa. Pusss


är i skolan...

Tja sötnosar. Är i skolan nu, om 10 minuter ska vi iväg på en föreläsning om något land. Sen skulle vi haft grillfest men den är inställd för att det är dåligt väder. Pusshej vi hörs när jag kommer hem.

min nya randiga tröja, älskar den!

Nu ska strax åka & göra mitt mopedprov, jag är as nervöös! hoppas det går bra.


förlåt bloggläsare

Tjatja baby's. Vad gör niii då? själv ska jag sova. Idag i skolan hade vi spanska prov det gick hyffsat bra. Sen efter skolan har jag pluggat moppe. Ska göra min teoriprov imorgon. Ge mig lyyyycka till! Var även ner till stan ett jag & köpte en gul/vit topp & ett par jeans. Imorgon börjar jag 10 över 8-.- GODNATT!


prov idag då..

Godmorgon sötnosar. Vaknade runt 7. Idag blir det hiphop i skolan eftersom det är någon kulturvecka. Ska fixa mig nu sen gå till skolan. ha en bra dag!


spanskaboken.

Det blev inget springande för det regnade så orkade inte gå ut då. Så jag tog en dusch & sen dess har jag bara suttit vid datorn, ska plugg spanska nu sen sova. Godnatt!


ska ut & springa nuuu

Hej, ska ut & springa nu. Har pluggat spanska sen jag kom hem från skolan. Suger. Har prov imoorgon, orkar inte det. Men vi hörs väll senare!

haha, lite rolig bild

Min mobil har kommit

Tjenare sötnosar. Idag efter skolan gjorde jag inte så speciellt mycket satt typ bara vid datorn & pratade telefon. Sen vid 6 åkte vi till sjukhuset & hälsa på mamma & hämtade min telefon som kom idag :DDDDDD
Jag älskar den, det är en htc gratia. Ska sova nu. Vi höörs imorgon


Grym låt


23 maj

Godmorgon sötnosar. Ligger i sängen just nu jag orkar inte gå upp. Har redovisning idag och är inte klar. Har lite smått panik. Måste väll försöka dra mig ur sängen. Vi höörs!


sista inlägg för idag

Nu ska jag hoppa i sängen, ska upp 7 imorgon. Godnatt sötnosar!


19 dagar kvar

Tjaaa, idag drog jag ut & träffade lovisa. Vi spelade fotboll, cykla runt osv. Kom hem klockan 6. Har nyss ätit mat. Nu är det bara 19 dagar kvar till skolavslutningen. Jag längtar ihjäl mig.
S O M M A R E N  2 0 1  1  K O M M E R  B L I  B Ä S T ! :)

lite gammal bild, jag & lovisa


kvällen igår var bäst

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade för någon minut sen. Kom hem vid 3 igår, vi hade det bääst verkligen. Så roligt att vara vi 3. Vi åkte bräda, satt vid datorn,tog kort , skratta osv. Vi måste göra om det här någongång tjejer. Nu sitter jag & pratar med felicia, mitthjärta:* idag händer det nog inte så mycket det blir mest att bara vara hemma. Imorgon är det skolaa igen, suuck.

Tog bilderna från http://damnebba.blogg.se för orkade inte lägga in mina bilder på datorn.




Nu går vi till evelina

Nu ska vi strax gå till evelina. Det blir nog inga mer inlägg idag,för vi kommer nog hem sent inatt. Vi hörs imorgon med massor av bilder.  Ha en bra lördag kväll för det ska jag ha! pusssss


kvällens outfit


svarta jeans- ginatricot
svart linne - jc
rosa tröja - ginatricot

Tidsfördriv

NU:
Vad har du för hårfärg – Blont
Hur lång är du? – 159 cm 
Hur ser du ut? – Blont hår, ganska kort,fräknar, blå/gröna ögon tror jag ;)
HAR DU:
Kysst någon – ja
Sovit brevid någon med samma kön – ja
Sovit brevid nån med motsatt kön –nej
Slagit ner nån – Haha ja fast på skoj
Ljugit för en bra vän – ärlig så ja
Svikit någon – Ja..
Vem:-
Skrev du senast till på msn – Ellinore
Kramade du senast – Vilma
Sov du hos senast – jenny tror jag
Vill du vara just nu - venne
Ringde dig senast – jenny


VAD:
Drack du senast – saft
Köpte du senast – lyxshake på max;d
Gjorde du igår – var med vänner
Ska du göra imorn – träffa några tror jag väll
Vill du göra just nu – leva livet
Åt du senast – macka
Är närmast dig som är rosa – min hoodie

KÄRLEK:
Du har sårat nån så den började gråta – vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ja


ÄRLIGHET
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – ja, 
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – haha ja 

Jag har smugit ut utan lov - någongång väll
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om – faktiskt inte
Jag har fuskat i ett spel – HAAHHAHA,
Jag har struntat i ett prov – nope

DÅLIGA TIDER:
Jag har skadat mig sjäv – ja
Jag har druckit alkohol – ja
Jag har tagit medecier mot drepression – nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det –nej
Jag har vaknat gråtande – nej
Jag har somnat gråtande – ja


DÖDEN:
Jag hatar begravningar - ja det gör jag :/
Jag har sett någon dö - ah,några djur
Någon du har känt som dött - mmh :(

kort
Vem är du kär i – ingen
Har du nån pojk-,/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden – facebook bloggen, vänner osv
Vilka umgås du med – mina vänner

dagens låt


Nyduschad & fräääsch

Tjabba. Jag har nyss duschat osv. För ikväll ska jag bort till evelina med familjen & så kommer ebbas familj dit. Vi ska äta där. Det kommer bli trevligt! så sjukt längesen jag var med evelina. Ska väll städa mitt rum nu & äta lite frukost. Vi hörs mer sen!

vi körde drive in på max, haha sköna eller vad ? ;d

back on blogging

Tjatja. Nu är jag tillbaka här igen. Nu hoppas jag på att många läser min blogg & kommenterar mycket. Det är då man blir som gladast. Kommeneraaa gärna min blogg nu. Jag kommer försöka göra 2-4 inlägg om dagen. Jag känner mig så lycklig. Snart är det äntligen sommarlov det är inte långt kvar. Läääängtar så mycket!

Jag & mina fina vänner igåår

.....

BLOGGPAUS... Nu tar jag en bloggpaus. Orkar inte blogga just nu. Kommer tillbaka om någon vecka eller någon månad. Hörs sötnosar!


yes im sorry

Tja sötnosar. Hann inte blogga igår kväll. Kom hem vid halv 12 från lovisa. Igår vid 11 kom ebbas familj & hämtade mig så drog vi till västerås, det var värsta bilkön på motorvägen för det hade hänt en olycka. Men sen kom vi fram till västerås, då drog vi & kolla på ebbas lillebrorsas match sen hade vi 1 timme på oss att shoppaa. Så det blev snabba ryck. Köpte en blommig tröja från gina & blommiga ballerinaskor. Sen vid halv 3 hade vi samling till våran match, vi förlora med 2-3, sen drog några från laget hem för dem skulle göra något på enavallen. Så det var några kvar, då drog alla i ikea & åt mat. Sen satt vi & snacka ganska länge. Vid 20 i 8 hade vi våran andra match mot djurö, vi vann med 7-0. Kom hem runt kvart över 9, då blev det snabba ryck & blåsa håret & fixa mig så drog jag till johanna där det var massor. Men så fick inte vi  vara kvar så då drog jag lovisa & jenny till fanna ip till majbrasan. Där träffade man Marcus,Oliver & filip så snackade lite med dem sen drog vi & skulle träffa Victor men så blev det inte.  det var min dag det!

gammal bild från i vintras




RSS 2.0