hos ebba

Är hemma hos ebba nu & lovisa kom precis hit, snart drar vi till maxi och handlar tacos grejer tills ikväll. Ha en bra dag sötnosar!

hihi gulliga vi är (a)

godmorgon baby´s...

Godmorgon baby´s, igår somnade jag as tidigt kolla jag la mig i sängen så somnade jag 11 & vakna 5 sen somna jag om & blev väckt av ebba som ringde klockan 10 & sa att jag måste skynda mig till henne, man ba ååh. Så nu ska jag fixa mig och packa väskan eftersom vi sover där inatt. Jag bloggar mer hos henne sen. Puss

det går inte att lägga upp bild-.-

det svider så otroligt mycket på ryggen

Tja, har nyss kommit hem från jenny. Det började med att jag och ebba åkte till lovisa sen åkte vi vidare till jenny & där badade vi, det var jag, ebba, sanna,lovisa & jenny. Vid halv 4 åkte ebba & lovisa hem så det var bara vi andra kvar. Vi gjorde inte så mycket, satt oss vid datorn osv. Sen åkte sanna hem. Jag och jenny åt mat sen drog vi ut och chillade. Azum dag :D Imorgon drar man till ebba & så firar vi henne och tältar dääär.


Himlen är oskyldigt blå

Godmorgon sötnosar. Igår åkte jag och ebba till felicia och var där ett tag sen åkte vi hem och satt vid datorn typ. Pratade lite skajp sen. Vi somnade kanske vid halv 2 eller jag vet inte. Idag blir det väll att åka till bresse eller får se.


drar ut nu

Nu har ebba precis kommit hit så vi drar ut med våra moppar, tror vi drar förbi felicia vi får se . HÖÖÖÖRS senare

bresse beach today

Tjabba, bränd brud här. Imorse gick jag stan & upp 9 och läste igenom moppeboken och kvart i 11 drog jag vidare till stan & gjorde mitt moppeprov. JAG KLARADE DE. Efter det träffade jag ebba på stan & vi drog vidare ut till bresse & badade. Ebba tog lite bilder, får se om jag kanske tar dem och lägger upp här. Hon sover även här ikväll så hon kommer väll snart med sin moppe! Ni får ha det bra!


nu drar jag till stan

Godmorgon, jag vaknade runt 11 och har pluggat moppe nu i två timmar. Ska strax till stan & träffa Nicole. Vi får höras mer under dagen. Kankse blir mobil bloggning om det går, jag får se. Men vi hörs puss!
..

.

GODNATT SÖTNOSAR, vi hörs mer imorgon!

jag ber om ursäkt

Förlåt för uppdateringen idag, men jag har städat rummet & toaletten. Klockan 2 fick vi gäster, eftersom dad fyllde år i fredags. Vi åt fika osv. Sen drog jag ut & träffa felicia & jazze, vi gick runt & pratade, köpte powerking osv. Sen kom jag hem vid halv 9 typ , åt mat då och har bara pluggat moppe & pratat med sebbe  & massa andra på facebook. Nu är det dags att lägga sig i sängen & läsa lite moppe till. Vi hörs!


Grattis ebba ♥

Nu är du inte längre fjooooortis, hoppas du får en underbar dag. Jag älskar dig hjärtat!


Fest hos mange


MIDSOMMAR

Glad midsommar. Snart drar jag till strängnäs. Jag kommer inte kunna uppdatera mer för sen sover vi kvar där så vi kommer hem imorgon. Vi får höras mer imorgon. Ha en riktig bra midsommar alla :) Puss

-

Nu ska jag ut & springa lite, bränna fett. Vi hörs mer sen


imorgon är det midsommar

Godmorgon sötnosar. Vaknade lite efter 10 av allt regn som öste ner. Kan det inte bli sol snart? Har pluggat på moppe frågorna & nu ska jag hjälpa mamma och baka. Imorgon är det ingen vanlig dag för det är midsommar plus att min pappa fyller år :D

wallander dax

Har pratat med sebbe nyss & ebba. Nu sitter ebba och gör massa roliga miner i skype. Garvar läppen av mig. Ska ta & kolla en wallander film nu. Som sagt ja jag är beroende av dem. Har 12 stycken olika wallander. Det blir inga mer inlägg nu. Så jag säger GODNATT!

går inte att lägga upp bild..

min kamera är tillbaka efter lagning

Godmorgon sötnosar, vaknade halv 12 imorse. Har bara suttit i skype och pratat med ebba sen dess, vi sitter & förhör varandra om moppe eftersom båda vi ska göra provet nästa vecka. Det är så skönt att bara ligga i sängen med datorn och inte ha något planerat under dagen. Eller jo iförsig har jag ju lite saker att göra här hemma, jag ska städa rummet & plugga. Jag skulle ju lägga in min design också men det blev något knas, den blev för liten typ. Aja whatever. Nu ska jag inte babbla mer.

Lite suddig bild men jag & min vän.

skype med ebba

Tja sötnosar. Har inte haft tid att blogga idag. För jag har först pluggat moppe och gjort en ny header den kommer upp imorgon eller något. Vi får se. Sen drog jag ut & träffade felicia, träffa även på anton. Kom hem runt halv 9. Har bara pratat med ebba hela kvällen och pluggat moppe frågorna. Jag pratade med ebba om en sak som hände idag :( Tror jag ska kolla wallander nu. Jag är helt beroende av dem.

Jag & ebba

..

Godnatt skriver om gårdagen senare när jag vaknar för nu ska jag sova, har precis kollat klart på wallander godnatt!

20 juni

Godmorgon sötnosar, vaknade för en halv timme sen & ska fixa mig nu för sen ska jag till stan & träffa ebba, vi ska köpa present till jenny sen drar vi till jenny. Ha en bra dag sötnosar!

jag & ebba , stcheek

godnatt

Har nyss kollat klart på Wallander så ska lägga mig i sängen & sova nu. Vi hörs mer imorgon GODNATT.


grattis hjärtat!

Grattis jenny, nu är du äntligen 15 år alltså byxmyndig & du får cykla utan hjälm ♥


Ny design by ebbawestman

Juste jag har fått en ny design av ebba idag. Den blev jättefin tycker jag. Kommentera vad ni tycker. Kika in på hennes blogg som  är Http://damnebba.blogg.se. Hon är min bästavän också.


Biff 2011

Nu har jag bestämt mig för att jag ska ha godis, chips, pizza förbud ett tag för jag ska börja träna här hemma med situps, armhävningar osv. Jag ska bli biff nu! kom igeeeeeeeeeeen :D


söndagskväll

så sjukt snygg man är, fast nej
Skön söndagskväll, ska bara ligga i sängen med datorn ikväll. Det är så skönt. Och äta någon chokladbit. Vad gör alla ni söta bloggläsare ikväll då?

870 kronor blev det för min del :D

Hej, skulle gå upp 7 imorse men somnade om till kvart över 8 för då kom pappa in & väckte mig. Ville sova längre, men det kunde man inte eftersom vi skulle packa ihop alla loppis grejer. Bilen var helt full av grejer. Jag sålde massor av skrot från mitt rum. Fick 870 kronor, jag är STOLT. Vi fick stå inne i en lada som tur var, medans det var folk som stog ute så började det regna vid halv 2 typ. Men ändå var det massor av folk där. Kom hem 4. Nu ligger jag under täcket för jag fryseeeer ihjäl.

Bjussar på en riktig snygg bild, det handlar om att bjuda på sig själv.

-

Godnatt baby's. Vi hörs imorgon bitti. Måste verkligen sova.

Chris Brown - Next To You ft. Justin Bieber ♥


jag ber om ursäkt

Tja bloggen. Igår var jag somsagt hos sanna & lovisa på fest. Vi hade det galet där. Kom hem runt 12. Idag har jag bara varit hemma och chillat. Ska på loppis imorgon. Så måste gå upp 7. Shit hur ska jag komma upp då, det är för vi måste packa ner allt vi ska ha med oss. Jag lovar jag ska bli bättre med uppdateringar. Ni får kommentera vad ni tycker det saknas i min blogg.

Sommareeeen 2011!

shululululu

Tjatja. Har inte haft tid att blogga. För inatt sov jag hos ebba. Igår var vi & gratta tvillingarna som fyllde år. Men nu hinner jag inte blogga mera för vi ska på fest hos sanna & lovisa. Kommer hem inatt. Vi hörs mer imorgon.

Bilder tagna från http://damnebba.blogg.se

.

damnebba.blogg.se e beest

*****

Är hemma hos ebba just nu. Vi har percis gjort klart ******. Ni får veta vad det är senare. Men nu ska jag & ebba åka tillbaka till stan. För sen ska vi till Lovisa  & Sanna som fyller 15 år idag. Stort grattis till er :D

stan nurå

Nu har jag jättebråttom ska möta ebba på stan. Måste åka, vi hörs mer sen & massor av bilder ikväll ! :D

GRATTIS SANNA & LOVISA! ♥

Godmorgon sötnosar. Vaknade för 1 timme sen ungefär. Idag är det ingen vanlig dag för tvillingarna fyller år. Stort grattis till er. Ska träffa ebba snart & vi ska göra lite saker, hemligt men skriver sen vad det är.
Grattis LOVISA bästavän ♥

stan

Godmorgon sötnosar, vaknade vid 10. Har ätit frukost och sånt. Ska åka till stan om 10 minuter & träffa Josefin. Vi får se vad vi hittar på. Juste imorgon fyller tvillingarna Lovisa & sanna åååår! :D

Jag ebba & lovisa

hemma från uppsala

Tjaa sötnosar. Har kommit hem från uppsala nu. Vaknade vid 20 i 10. Så frågar mamma om jag vill föja med henne till doktorn & självklart gjorde man det. Sen efter det åkte vi till Gränby Centrum & shoppade lite. Bild på det jag köpte kommer upp nu.

Svart tunika med bälte - Gina tricot
Svarta korta tights - Gina tricot
Svart tubtopp - Gina tricot
Grått linne - h&m
Vita skor - Din sko
3 trosor - Gina tricot
Örhängen - Vero moda

Musik


uppsala nästa

Förlåt bloggläsare men det är faktiskt sommarlov nu så hur mycket förväntar ni er att jag ska blogga. Jag är ute & är med vänner hela dagarna så jag kommer blogga så mycket jag kan. Nu ska jag åka till uppsala för mamma ska till doktorn och sen kanske vi kollar några affärer och sånt. Vi hörs. Ska försöka mobilblogga sen om det går. Puss

drar till jenny nu

Godmorgon sötnosar. Vaknade vid 10, har pluggat moppe hela morgonen. Nu har jag fixat mig & ska åka till jenny. Vi får höras mer sen. Juste så är kameran sönder så kan inte ta bilder :(


så varmt i mitt rum äntligen har man köpt fläkt

Tja sötnosar. Kom hem från summerparty vid halv 2-2 igår. Vi hade det gryymt roligt alltså. Man blev mulad tusen gånger. Men roligt var det:) idag har jag träffat jenny & ska äta snart sen dra ut & träffa vänner. Hörs!

jenny & jag för ganska längesen.

Per Gessle ♥



SOMMARLOV :D

TJA SOMMARLOV NU DÅ. Är med ebba & lovisa, snart drar jag & ebba till vita elefanten & äter där med våra familjer sen ikväll blire skumparty med tjejerna. Hörs mer imorgon för det blir inga mer inlägg idag.

Skolavslutning

Nu drar jag till skolavslutningen, bild kommer sen när jag kommer hem. Pusss

ska träffa ebba

Drar till stan & träffar ebba nu. Vi hörs sen!


Idas Sommarvisa


skolavslutning imorgooooon :D

Godmorgon nu har jag fixat klart mig, ska dra till coop & köpa lite jordgubbar osv. Sen drar jag till klosterparken & efter det drar vi till Vita elefanten. ha en bra dag! 1 dag kvar.

förlåt bloggläsare

Förlåt bloggläsare men har inte haft ork att blogga. Nu är det snart sommarlov & är ute så då kan jag inte blogga eftersom det inte går att mobil blogga. Idag tog jag en dusch sen gick jag ut & åkte inlines, träffade på milton så pratade lite med han sen åkte jag hem. Imorgon är det sista dagen innan skolavslutningen. Slutar somsagt den 10:onde. Det blir fett awesome :D Imorgon ska vi till klosterparken , börjar halv 10 & slutar halv 12. Så två timmar där alltså. Efter skolan drar man till Vita elefanten med felicia & killar i klassen, Vi hörs. GODNATT!

GAMMAL WEBB BILD, jag har linne på mig så ni vet.

Glass med jordgubbar & grädde

Godnatt sötnosar. Ikväll har jag kollar sverige-finland, sverige vann med 5-0, vad vore sverige utan zlatan? Sen åt vi jordgubbar & glass ska sova nu. Vi hörs mer imorgon

sommarbild (y)


en kväll i juni

Tja kom precis hem från skolan, vi har städat skåperna & haft lite lektioner då men har inte gjort någonting, sista timmen hade vi musik, vi körde musiktävling, mitt lag ägde vi vann! :) Nu ska jag cykla ner till stan & träffa lovisa & ebba. Vi hörs!


Bränt ryggen..

Tja sötnosar, Har varit ute hela dagen och fixat poolen nu ska vi bara fylla den med vatten sen är det klart. Hade linne och shorts tror ni inte jag har bränt ryggen, jo jag har bränt lite på axlarna och neråt, as fult! Har nyss ätit och innan var jag ute & sprang med Lovisa, fast det gick typ inte att springa för det var så jävla varmt, så vi powerwalka istället en bit sen sprang vi 2,3 km. Imorgon är det skola igeeen. 3 dagar kvar i skolan sen på fredag har vi skolavslutning, awesome!

Ebba & jag påå båten, helt osminkad osv.

Händerna upp i luften - Sean Banan


Sveriges nationaldag

Hej, idag är det den 6e juni. Alltså sveriges nationaldag så vi är lediga idag. Hela dagen har jag varit ute & hjälpt pappa att fixa  poolen osv. Ska ut nu igeeen, var bara in för att blogga. Vi hörs mer senare! pusss

Bild från turkiet 2010 !


stan nurå

Tjenare sunshines. Har varit och kollat på ebbas match nyss, dem vann med 3-2 mot åland  & nu ska vi strax dra till stan & träffa lovisa tror jag. Vi hörs mer ikväll!


Årets första riktiga dopp

Hej. Kom hem från klubbholmen för någon timme sen. Först åkte jag ebba lovisa , lovisas lillasyster och hennes pappa till en ö och badade  & fika lite där sen drog vi tillbaka till klubbholmen och då kom jenny dit. Vi badade från bryggan och tog kort. Sen åkte vi hem vid halv 8. Har nyss ätit osv. Är as trött nu.

bilder , tog dem från http://damnebba.blogg.se









Klubbholmen

Tja, har typ solat hela förmiddagen. Så sjukt varmt ute, SOMMAAAR! Nu väntar jag på att lovisa & ebba ska komma och hämta mig för sen drar vi till klubbholmen och badar:) ha en bra dag!

VÄDRET :D

Förlåt men har inte haft tid att blogga. För sov hos ebba igår. Och sen åkte vi till v-rås och shoppa. Köpte en bikini, linne & solglasögon. Det kommer bilder sen om jag orkar. Nu ska jag ut & solaa. 30 grader på baksidan!
Pusssss

en bild från v-rås igår

hemma hos ebba

Tjenare, är hemma hos ebba nu. Har varit och kollat på hennes match, dem förlora med 3-4 tror jag. Nu måste jag pallra mig ut och möta lovisa. Vi höörs!

haha, omg ;)

städat rummet hela dagen

Heellllo baby´s, vaknade vid halv 10 idag. Jag har städat mitt rum hela dagen men nu drar jag till fanna för att först kolla på ebbas match sen följer jag med henne hem och sover där ikväll, vi ska väll träffa dem andra tjejerna sen också. Ha en bra torsdag! :D


jag tror jag somnar

Somnar här snart. Sitter i skype och pratar med ebba. Idag träffa jag först jenny & lovisa vi var först på stan sen cykla vi runt lite, drog hem vid 6 & åt mat. Sen sktjutsa mamma ner mig igen & vi cyklade till skolparken sen träffade vi ebba vid 8. Vi gjorde inte så mycket vi bara pratade osv. Kom hem vid 10 och nu är jag jättetrött så tror jag ska sova. GODNATT BLOGGEN.

bild från sthlm.


hemma men nu drar jag till...


staaan nu, ska träffa lovisa & jenny. Loooov nu också torsdag-måndag :D as naaajs!


RSS 2.0