godnatt

Har nyss tränat mina övningar i 30 min, är helt död nu. Aja whatever. Imorgon har vi bara 3 lektioner för sen är det talangjakt, fett awesome =) Ska sova nu för imorgon kväll är det slutspel, FIFAN VAD ROLIGT! tagga brudar. GODNATT



Hos ebba

Hemma hos ebba nu. Gick som sagt till hennes skola, snacka om att jag brände fett. Vi har ätit våfflor & ska byta om nu till träning.

gammal bild, hey orange hår, ebba hade taigt någon effekt =)

...

NU SKA JAG GÅ TILL EBBAS SKOLA, BRÄNNER FETT PÅ VÄGEN :D  HÖRS IKVÄLL!


hiss & diss

Våren, våren är verkligen mysig. Det finns så mycket snygga vårkläder. Våren är en underbar månad.

Påsklov, snart är det påsklov & efter så har  vi prao i två veckor, härligt.

Musik, vad vore världen utan musik, svar ingenting.

Vänner & familj, mina vänner & min familj är det bästa jag har. Dem finns alltid vid ens sida när man behöver dem.
Dem som pratar skit om folk & kommenterar att man är ful, om ni tycker någon är ful håll det inom er istället. Jag blir så trött på er som tror att ni är så mycket bättre och snyggare än andra. Ingen är perfekt, alla är olika. Alla föds inte snygga. Väx upp säger jag bara.

=)

Jag är på toppen humör. Solen lyser, känner verkligen en vårkänsla. Kom precis hem från skolan ska ut & sätta mig i solen nu. Sen klockan kvart över 3 går jag till ebbas skola & möter henne, följer med henne hem & ikväll blir det träning=) TOPPEN DAG!

bråttom

Godmorgon, fatttar egentligen inte varför jag bloggar, har sjukt bråttom börjar om 40 min & har inte fixat mig nånting. Skriver mer efter skolan. HÖRS



-

GODNATT ska göra övningarna sen sova.

Länkbyte

Länkar om en jättesöt tjej som heter Alice , kolla in hennes blogg Http://alicelarsdotter.blogg.se :D

Länkning

Tänkte länka en jättefin tjejs blogg , hon heter Ebba Johansson & är 97a. Hon bor i enköping. Kolla in hennes blogg är ni gulliga :) http://onlyyebba.blogg.se/

 


ska dejta duschen

Hej sötnosar! Ska hoppa in i duschen nu. Jag skriver mer sen när jag är klar. HÖRS!


LÄNGRE HÅR TACK


härligt väder

Solen har skinit hela dagen. Så härligt. Blir fotbollsträning i det här sköna vädret. HÄRLIGT ska snart byta om sen dra, hörs mer ikväll.

Musik


blogg.se cp

Tja bloggen. Blogg.se har haft lite damp. Det har inte gått att blogga gjorde flera inlägg igår men dem kom tydligen inte upp. Vi får väll se om det här inlägget kommer upp annars blir jag sur. Aja nog om det, ska snart rulla vidare till skolan har biologi prov idag, sen slutar jag 4. Vi hörs då!

fresh girl

Ojoj förlåt för uppdateringen men har inte haft tid att blogga, slutade vid 4 & då har jag pluggar biologi sen vid 6 var det innebandy träning vi var bara 7 stycken tror jag? kom hem runt 7 då forsätta jag att plugga & sen duschade jag & gjorde en hårinpackning, fresh girl =)  Ska sova nu vi får höras imorgon



sovmorgon

Godmorgon sötnosar. Hur mår ni idag? jag mår bra iallafall. Börjar halv 10 idag så skönt. Ska börja fixa mig nu. Slutar 4 idag & då måste jag plugga biologi, prov imorgon som sagt. Sen ikväll blir det innebandy träning wiieee. Längtar som en tok till fredag, då har vi slutspel mot Björklinge :D

mitt kära lag, bilden är från när vi vann mälarenergicup

godnatt

Så härligt, var ute &n gick powerwalk i 30 min. Det blev ungefär mörkt vid 8 fyfan vad härligt, skillnad mot i vintras blev det typ mörkt 4. Vilken skillnad det är. Ska sova nu hörs mer imorgon :D


Powerwalk

Nu ska jag ut & gå powerwalk ett tag. Vi hörs när jag kommer in :D

Skulle inte sitta fel


MOPEDKÖRKORT

Jag ska ta moppekort den 2 maj I'M HAPPPYYYYY =)


home now

Tjenare! Kom precis hem. Efter skolan åkte jag & mamma och fixa en prao plats till mig. Skulle bli Gånsta dagiset men det var fullt där så det vart Lärkans dagis typ. Sen åkte vi och hämtade broder på hans skola sen vidare till Ackes, beställde färg där. Ska som sagt tapetsera om mitt rum, får se när det blir =) Och sen till maxi & willys fick med mig två saker hem. Nu ska jag plugga BIOLOGI. suck.

Värmeskydd- willys
Hårinpackning- icamaxi


28 mars

Godmorgon sötnosar! Måndag idag och det betyder att det är skola. Är jättetrött, menmen. Ska börja fixa mig nu. Så vi hörs sen!

old picture

..

GODNATT är jättetrött & sur. Vi hörs imorgon

Med veckans blogg på..

http://jjosefinehedblad.blogg.se VAR MED NI OCKSÅ :D

Så trött

Ni är så jävla omogna kan ni inte stå för vem som kommenterar inläggen. Nej tydligen inte ni måste hålla på att vara anonyma. Jag säger bara en sak väx upp för fan! Jag orkar inte med ni som ska hålla på och vara dumma. Om jag är så jävla ful, håll det inom er istället. Varför slösar ni så mycket tid på mig om jag är ful? slösa tid på dem fina då.

träning

Nu sitter jag här & dunkar musik. Den här dagen har varit skit skön, har bara suttit framför datorn & chillat. Har nyss bytit om till fotbolls kläder & ska väll typ åka om 30  min.

-

Dagens humör: ledsen
Dagens mående: inte så bra
Dagens borde: städa rummet & plugga
Dagens frisyr: tofs
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: Canadabyxor & linne
Dagens planer:Chilla och träning
Dagens materiella vill ha: Kläder
Dagens längtan: Sommaren 2011
Dagens fundering: Hm,vet inte.
Dagens beroende: - Datorn
Dagens tråkigaste: att det är söndag
Dagens mest irriterande: Folk som håller på och säger att man är ful, blir så jävla lack på sånt.

Underbar brud ♥

Tänkte länka om en jättefin tjej. Hon heter Sofie Gustafson. Kolla in hennes blogg =) för det är hon verkligen värd! Http://sooe.blogg.se


Varför ska man ha rubrik?

Godmorgon sötnosar! Vaknade runt 11 tror jag. Vid 2 inatt ställde man om klockan till SOMMARTID , det är så härligt! Har inte gjort så mycket sen jag vaknade. Har suttit och pratat med Sofie om lite saker. Jag är så glad att jag kan prata med henne, allt från himmel till jord. Nu ska jag bara chilla till klockan 4 för då ät det dax för träning.

idag åker bästavän till Fjällen, kommer sakna henne!

-

GODNATT



ny design vad tycks?

Haloj. Har inte haft tid med att blogga idag men gör det nu. Dagen började med att jag cyklade ner till stan & mötte lovisa & ebba. Vi köpte munkar & sen cykla vi till jenny och överraska henne med munk. När vi kom dit åt vi munk & pratade massor, myste i sängen med lovisa & ebba, HAHAH medans jenny duschade. Åkte hem runt halv 6 & ikväll har min Isak varit här. Vi har kollat tv osv. Juste jag har fått en ny design av min käre bror.Tack så jättemycket broder =) Hans blogg hittar ni här http://danieldynesius.se Nu är jag jättetrött ska sova snart.

soligt =)

Godmorgon , nu har lite bråttom för ebba & lovisa väntar på mig på stan så måste skynda mig, Ska ta cykeln ner idag. VI hörs. TJADÅ


Laaan med trevliga människor

Kom nyss hem efter en underbar kväll. Dagen började med att jag gick i skolan till kvart i två & då drog jag hem och sen senare tog jag bussen till stan & träffa ebba och lovisa, vi köpte munkar & gick runt på stan, sen skulle jag hem. Jag var hem & åt mat och hämta datorn. För sen vid 8 åkte jag tillbaka till lovisa & vi gick sedan till Isak där victor & ludde var. Vi lanade, det var roligt =) förrutom alla facerapar jag åkte på av dem medans jag var på toa. Var inte smart nog så jag låste inte datorn. Synd. Det blev inte att vi sov kvar där. En underbar fredagskväll  med massor av gott folk=)


fredag

Godmorgon sötnosar. Äntligen fredag, Slutar kvart i 2 idag naajs. Ska fixa mig nu sen cykla vidare =) VI HÖRS!


gal1 trött

Godnatt, har pluggat sen jag kom hem från innebandyn orkar inte plugga mera nu så ska kolla tv o bara vila. TAGGA IMORGON!


wiieeeee

DRAR PÅ TRÄNING NU!



Nu är det vår ute

Solen skiner ute, så härligt =) satt nyss ute & pluggade lite fysik nu ska jag forsätta sen träning. Imorgon är det redan fredag, Den här veckan har gått as snabbt. Det är bra =) Imorgon ska jag även lana med boysen.


...

GODNATT , SKA DEJTA SÄNGEN NU =)


Musik i mitt hjärta


shaalalla

Helt slut nu. Kom precis ur duschen. Träningen var as jobbig, vi körde lite fyys. Jag vet inte vad jag ska blogga om. Känner att bloggen är sjuk tråkig just nu. Men vad ska jag göra? kommentera snälla.


träning next

Haloj sötnosar! Kom precis hem, idag i skolan badade vi & sen så glömde jag min bok i skolan så var tvungen att åka & hämta den. Snart drar jag på träning! hörs sen.

.

GODNATT

Bästis, you are my everything ♥


Bra träningsblogg

http://styrkaostretch.blogg.se/
Kolla gärna in, en bra träningsblogg för er som vill ha tips på bra övningar osv =)

Boulevard of broken dreams - Green day


Värme idag

Hemma från ebba nu. Idag efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi ner till stan & gick på stan lite. Hitta en tröja på åhléns, bild kommer kanske sen =) Sen när jag kom hem åkte jag på träning, efter träningen följde jag med ebba hem & var där ett tag, för det var föräldrarmöte i fotbollen (y) Vi satt lite vid datorn, skratta osv. Nu ska jag ta en varm o skön dusch! Det var verkligen as varmt idag, typ 13-14 grader =) As sköööönt.



-

Godmorgon sötnosar! Förlåt för uppdateringen igår. Men från och med nu ska jag börja ta tag i bloggen på rikigt. Igår plugga jag först sen lite senare tog jag bussen till min älskling & var där ett tag. Kom hem vid 9 tror jag? Najs (a) Idag börjar jag halv 10 & ikväll är det innebandyträääning sen följer jag med ebba hem en stund för det skulle typ vara föräldramöte! wiiie! Ha en bra dag bloggläsare =)

gammal webb bild


pluggplugg

Hej sötnosar! Hann inte blogga imorse så sorry. Men bloggar nu, sitter med hemkunskapsboken & gör läxa sen blir det att plugga fysik. Suck. Idag på idrotten dansade vi bugg.. Då ba roligt fast naej, men vi hörs!


Musiiiiiiiic


söndagsmys =)

Tjalallalala, var nyss med älsklingen. Vi kollade solsidan & timeout osv. Myyyys! (a) Han åkte nyss hem, saknar han redan! Ska snart hoppa i sängen. Matchen idag gick bra vi vann med 5-1 mot storvreta! Så nu kom vi två i gruppen =) Härligt brudar! Skola imorgon igen. Suck. Ska hoppa i sängen nu sen sova. Hörs mer imorgon!



solen skiner

Godmorgon, Kvällen igår var verkligen bäst! Vaknade vid 9 idag kunde inte sova längre. Idag är det den sista serie matchen i innebandy mot storvreta. Nu drar jag ut & solar lite , för det är toppen väder. Sen vid 1 är det samling. Vi hörs!

old picts

skönaste bruden i världen!

Rolig kväll hääär. Som sagt vid 5 kom pappa & hämta mig och ebba på stan så drog vi hem sen kom ebbas familj hit, vi åt mat osv. Det var gal1 najs! Dem åkte hem vid kvart över 12 tror jag det var. Jag & ebba hade det roligast. Skönast brud =) Vi satt inne på skype, tog kort & sen kollade vi på film, Ska gå & lägga mig nu. Bilder får ni imorgon det vart några iallafall. Hörs sötnosar!


rubrik suger

Haloj. Vi kom precis in från stan. Så nu sitter vi hos Lovisa, tidigare åt vi sallad & gick på stan osv. Snart kommer pappa och hämtar mig & ebba så kommer hennes familj & äter hos oss ikväll, Najs :D

stan

Godmorgon nu drar jag till stan & träffar ebba =) Höööööörs sen!

antingen eller

Antingen eller:
simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
make up store - maybelline
desperate housewives - sex & the city
romantiskt - dirty
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest - efterfest
tidning - bok
ge -
string - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
hemmafest - utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
grabbkväll - tjejkväll
frukt - grönsaker
hund - katt
kjol - shorts
familj - vänner

tjalalalalallalalala

Hej baby´s. Najs fredagskväll, kom precis hem från min Isak. Vi kollade på I rymden finns det inga känslor & sen big brother. Det var verkligen mysit. Har pratat med ebba  om lite saker. Längtar jättemycket till sommaren då ska vi t.ex i sommar ska vi rymma (a) Det kommer bli najs!

älskar verkligen dig bästavän , du betyder enormt!

Hej jag heter alexandra & hatar snö

Inte mer snö jag orkar inte. Kom precis hem det går knappt att se ute nu. Det är alldelse vitt ute. Åh jag som trodde det var påväg att bli vår. Snälla snö JAG HATAR SNÖ! ska ta bussen till stan om 23 minuter så ska väll fixa lite saker sen åker jag. Hörs ikväll.


fredag =)

Godmorgon, äntligen fredag! Jag fattar inte varför jag har börjat vara så trött, har typ försovit mig hela veckan inte okej? men som sagt fredag idag, Efter skolan ska jag träffa mina brudar. Sen ikväll gå på bio, love and other drugs. Ska skynda mig nu & sen cykla till skolan. Slutar 20 i 2 idag awesome (a) men vi hörs! ha en bra fredag!


förbannad

Godnatt , är inte på humör. Det ska komma 1dm snööö imorgon;o fyfan jag som trodde det var typ vår nu menmen. FYFAN! Hörs imorgon

good music


skype =)

Har pratat med isak på skype sen jag kom hem typ. Så söt han är ;$ Nu är det dax för innebandy träning. Hörs mer sen!


bloggen i'm sorry

Haloooooj. Försov mig imose så hann inte blogga men bloggar nu, började 10 över 8 & slutade kvart i 2 =) ganska chill dag. Snart är det dax för innebandy.


övningar

Ska gå & göra mina övningar nu. Har börjat göra dem morgon efter skolan & kväll. Hörs mer imorgon för kommer nog inte blogga mera sen.

Länktips

Jag tänkte länka om en jätte gullig chey,hennes blogg är jättefin & jag läser den varje dag! Den är värt ett klick! Http://damnebba.blogg.se  om jag ska berätta lite om henne.  Hon heter Ebba Westman & är 96a. Hon fyller år den 26 Juni , då blir hon femton. På fritiden är hon med sina vänner & spelar innebandy & fotboll. Hon är min bästavän osv. Ni kan väll iallafall kolla in den är ni gulliga =)


Muuuusik


naaaaajs dag

Tjenare sötnosar! Kom precis hem från älskling. Vi kollade tv & myste. Tidigare idag i skolan badade vi, klädsim fyfan vad jobbigt det var. Gör int om det kan jag säga, usch!  Vad har ni alla bloggläsare gjort idag? Det är redan onsdag! Gal1 najs. Typ 3 månader kvar till sommarlov, längtar skit mycket.


16 mars

Godmorgon bloggläsare! Solen skiner idag igen,är på toppen humör =) Ska börja packa badväskan snart & åka till skolan. Vi har klädsim idag, usch!  Vi hörs sen!


-

Godnatt sötnosar. Skriver mer imorgon,


Ansiktsbok

Hej, Har hört att facebook ska läggas ner idag?  fick höra det  av några. Hoppas att det verkligen inte gör det. Fast jag tror inte på det men tänk om...?


ska ut i solen nu (y)

Tja! kom precis hem från skolan. Vi har bytt tid med killarna nu så då kommer vi sluta 4 på tisdagar & sluta 20 i 2 på fredagar, awesome. Ska ut & sola lite nu i den underbara solen! Ikväll blir det innebandy träning =)


-

Ska gå & dejta sängen nu, HÖRS IMORGON!


tjaalalalla

TJA! Hann som sagt inte blogga imorse försov mig till 8. Så då blev det lite brådis. Åkte till skolan vid 20 i, blev as stressad då. Efter skolan åkte jag ner till stan & var med tjejerna vi chillade för det mesta =) Ska börja ta tag i bloggen. Känner att jag inte tar det på allvar. Men nu jävlar!


godnatt

Ska gå & sova nu. Orkar inte blogga just nu. Är super trött har spelat match mot esk, 2-2 den här gången ;) tycker vi spelade riktigt bra! Skriver mer imorgon för är gal1 trött.


farmor nästa

Godmorgon sötnosar! Vaknade upp hos jenny imorse. Vid 11 kom mamma & hämta mig & ska åka iväg till farmor nuu. Sen spela fotbollsmatch mot esk igen, det känns värt? aja. Men vi hörs ikväll när jag kommer från fotbollen för kommer inte ha tillgång till dator. Hörs !


.

GODNATT


hemma hos Jenny

Hej ! Sitter hemma hos jenny, sover här ikväll :) idag spelade jag match mot fbc uppsala, det blev 3-3 ! gal1 najs. Dem har inte förlorat en endaste match i serien. Det är näst bäst i Sverige. Efter matchen drog jag direkt till jenny. Vi satt vid datorn typ sen åkte jag hem & städa rummet & åt mat. Sen tillbaka hit. Klockan 10 gick vi och träffa Isak & ludde. Vi kom in kvart i 11 ungefär. Vi hade det najs ute =)  Var i en lekpark & gunga & pratade osv. Snart ska vi gå & sova.


matchdax

Godmorgon baby´s ! vaknade runt halv 10, samling om 35 minuter så måste packa väskan & sen åka. Det är en väldigt viktig match för oss idag. Så nu måste vi vinna, det är mot Fbc uppsala =) Hörs senare!




fredagskväll

hej sötnosar. Det blev några tidsinställda inlägg under dagen för hade som sagt ingen dator. Efter skolan åkte jag ner till stan & gick till lovisa där ebba & jenny. Vi gjorde inte så mycket men sen skulle lovisa bort så då gick jag ebba & jenny runt på paus parkeringen & dansade =) Sen köpte vi korv & gick ner till i-huset. Senare gick vi till isak där ludde & victor var. Vi satt där & hade det varmt & skönt. Så jävla kallt ute. Sen kom Lovisa tillbaka =) lovisa & jenny låg på hans studmatta & typ ville att jag skulle komma och ligga med dem. HAHHAHAH! Åkte hem vid halv 10 ungefär. Najs fredag =)


bråååååtttom

Halooooj. Nu har jag det lite bråttom måste springa till bussen nu =) hinner inte blogga mer!


Tja sitter här i skolan och jobbar matte....

Tja sitter här i skolan och jobbar matte nu & ska snart äta lunch.

I LOVE FRIDAYS

Fredag idag. Godmorgon baby´s vaknade nyss. Och ska snart dra iväg till skolan, slutar 5 i 3 och tar bussen till stan sen & träffar tjejerna. Får se vad vi hittar på för nåt. Kommer göra några tidinställda inlägg för kommer inte ha tillgång till dator sen. Ha en bra fredag för det ska jag ha :D


långt inlägg

Hej..! Förlåt känner att jag inte är så bra på att blogga men det är så mycket med skolan osv. Ska bättra mig, det lovar jag. Så läs gärna min blogg. Ni får också kommentera om ni tycker att jag ska blogga om något speciellt för då blir det ju roligare att läsa för er. Så det är bara att kommentera =) Kan det inte ta och bli sommar snart ? orkar inte med alla jävla vattenpölar och slasket. GE MIG SOMMAR NU! en arg tjej här är verkligen inte på humör. Har nyss duschat och sitter här & pratar med ebba på skype. Imorgon är det äntligen fredag. Så skönt. Blir att träffa tjejerna efter skolan. Det blir najs. Men nu ska jag nog gå & lägga mig i sängen så hoppas jag att jag är på bättre humör imorgon. Nu blev det ett rätt långt inlägg. Hihi.



handla med mamma

Tjatja, fick sluta 10 i 1 idag för våran lärare var sjuk. Men var kvar i skolan en stund med frida och hade det najs. Nu ska jag följa med mamma och handla sen blir det träning. Hörs!


ingen sol idag

Godmorgon. Det blir ett snabbt inlägg nu för ska gå snart. Vaknade nyss & börjar 10 över 8 idag. Så vi hörs vid kvart i 2 ungefär. Ha en bra torsdag bloggläsare =)


övningar sen godnatt

Ska gå & göra mina övningar nu. Godnatt sötnosar. Sov gott sötnosar! vi hörs imorgon!


9 mars

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade nyss  & ska fixa mig nu sen cykla iväg till skolan. Slutar 4 idag. Så vi hörs då!
Ha en bra onsdag bloggläsare =)

SOMMAR NU TACK! 

dax för övningarna

godnatt vi hörs imorgon!


Ulrik Munther


semmel dagen

Tjatja, kom hem från skolan för ett tag sen. Hade bara två lektioner idag, slöjd & so riktigt naajs. Det var för vi åkte pulka. Idag är det semmel dagen men jag ska inte äta någon semla. Träning snart, wiiiie =)


pulkadag

Godmorgon sötnosar. Vaknade nyss ska fixa mig nu & sen gå till pilotbacken eftersom det är en jävla pulkadag. Sen ska vi tillbaka till skolan vid lunch. Hörs!


VI KLARAR ALLT BRUDEN TILLSAMMANS

Nu jävlar från & med idag ska jag inte äta godis,kakor,pizza & dricka läsk. Sommaren 2011 här kommer jag :D
Ska forsätta med mina situps & börja göra benböj osv. Har pratat med ebba om det här nu, vi klarar det tillsammans bruden, beach 2011 kroppen! Nu ska jag gå och göra alla övningar. Hörs imorgon!









11 veckor kvar i skolan för min klass

Tjatja :) Hur mår ni? Jag mår bra. Min klass har bara 11 veckor kvar i skolan nu för efter påsklovet har vi prao i två veckor, naaajs! Måndag idag då. Ganska jobbig dag , hatar måndagar fast även chill har inge plugg den här veckan. Så otroligt skönt =) imorgon är det pulkadag, ROLIGT! fast naej. Men har träning på kvällen, wiiie. Ska dejta sängen nu. Godnatt sötnosar!

jag & sötnos


video


.

Godnatt sötnosar. Ska sova nu & skola imorgon!


videoinlägg

Nu har vi gjort vårat första videoinlägg , det finns i ebbas blogg =) gå in på http://ffabuloous.blogg.se/
Lite oseriösa där va? :D

ebba så jävla fin ♥


blå himmel , i like

Tjatja bloggen. Ebba & jenny har åkt hem nu :( ska väll sätta mig & plugga spanska nu & lite matte. Verkligen najs dag, solen lyser och himmeln är helt blå. I LIIIIKE! vi hörs !


Bilder från igår











sämst uppdatering

godmorgon sötnosar. Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid att blogga. Igår var man hos tjejerna, vi tog kort osv så dem kommer upp på bloggen sen. Sen var det match mot esk, vi förlora med 2-1, skit samma. Efter matchen följde ebba med mig hem & då gick vi och mötte jenny för hon skulle också sova här. Igår kväll gjorde vi inte så speciellt mycket vart mest datorn. Idag är det redan söndag. Usch skola imorgon.

GE MIG SOMMMAAAAAR VAFAN!


Bussen om 20 minuter , stressad

Godmorgon sunshines :) ska snart ta bussen ner till stan & träffa ebba , sen ska vi gå till lovisa & dem och ..... dem, sååå busigt, tar med mig kameran så bilder blir det :) sen ikväll är det match mot esk , vi har bara 11 spelare. Trevligt ingen avbytare, känner att det kommer gå bra, fast nej! hörs senare!

gamla tider där =)

sista inlägget för idag

Nu ska jag gå & dejta sängen, hörs imorgon!


30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

gammal bild, men jag älskar dig bästavän! ♥



28e/ 29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Hade ingen på 28e. Så lägger upp den 29e !


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


dagens låt


har tråkigt som faeeen

Hello fredagskväll. Vad gör ni då? själv sitter man här & har det fett tråkigt. En fredagskväll liksom, usch. Ska väll kanske plugga lite matte & spanska, fast har inte orken. Men om jag gör det nu så slipper jag göra de imorgon =)
Har match mot esk f96 imorgon, vi ska krossa :D kanske sova med tjejerna också vem vet?

old picts , men bjuder på mig själv


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

mamma gör alltid en glad ♥


24e bilden: En bild som gör dig glad.

TURKIET 2010  ! :)



23e bilden: En bild från i somras.


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


fredag wiiie

Tjenare mannen. Är hos lovisa nu , kom nyss hit jenny & sanna är också här, nu ska vi väll göra något =) hann inte blogga imorse, försov mig till 8. Ha en bra fredag kväll! inga bilder på den här datorn.

dagens låt


najs dag

Haj =)  Hemma från en skön dag i skolan. Hade bara två lektioner idag, för vi hade en som hette micke och vi byggde legorobotar, stavning ? från 8 till 12 sen hade vi bild efter lunchen sen slutade vi men jag & frida satt kvar ett tag för vi skulle göra klart våran reklamfilm men då cpade movie maker upp sig totalt, så orkade inte vara kvar, så gick hem =) IKVÄLL ÄR DET TRÄNING!


Grenade ( bruno mars) cover - jason chen

Grym grabb =)


2 mars

Haloj :D Har duschat & ätit för någon timme sen & nu har jag bara suttit här & dunkat musik, ska gå & göra mina situps snart. Biff 2011 =) pratar lite med isak på skype. Imorgon börjar jag 10 över 8 , usch orkar inte det fast slutar kvart i 2 & innebandyträning imorgon något att se framemot iallafall. Längtar till helgen nu! Godnatt vi hörs imorgon! det blir nog inget inlägg imorgon bitti. Bloggar när jag kommer hem från skolan. Hare bra alla =)


träning

Blogg.se har inte funkat så har inte kunnat blogga. Vi slutade som sagt 1 timme tidigare idag naaajs (y)
Har nyss bytit om till fotbollsträning , hemma vid 7 igen  vi hörs!


godmorgon

Godmorgon. Vaknade för en kvart sen & ska fixa mig, börjar 5 i 9 idag och slutar 20 i 3 , vi slutar egentligen 4 men våran idrottslärare skulle bort så då får vi sluta, ikväll blir det fotbollsträning!


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

forsätter med bilderna på den här bloggen också.


godnatt baby´s

godnatt , ska hoppa i sängen nu. Imorgon är det onsdag, spanska prov & redovisning får se hur det går. =)


nu kommer jag börja blogga här

Tjatja sötnosar. Nu har jag fått en design av min broder, så snäll som han är. Vad tycker ni om den? själv vart man nöjd =) har nyss duschat & ska forsätta plugga spanska nu. Hörs !


RSS 2.0