mälarenergicup

Godmorgon sötnosar. Vaknade vid 9 idag. Snart kommer ebbas familj hit & hämtar mig så drar vi till västerås & först ska vi kolla på hennes brorsas match. Sen vid halv 4 har vi egen match & 20 i 8. Kommer inte kunna blogga idag. Så vi hörs ikväll. Ha en bra valborg baby´s!

förra året. vi vann mälarenergi då, och vi ska vinna iår igen! :D

home again

Tja sötnosar. Kom nyss hem från västerås har spelat innebandy match där, vi vann med 4-0 mot ekerö typ? Vi har två matcher imorgon också. Jag följer med ebba dit vid 11 ungefär & då blir det kanske att shoppa får se(a)
Tidigare idag var jag med ebba & lovisa vi gjorde rabarberpaj, höll på att spy efter.


tjejkväll

Tja baby's. Efter träningen idag följde jag med ebba hem & vi fixade oss & sen åkte vi ner till staan, där mötte vi lovisa så gick vi på affärerna det var som sagt tjejkväll, var rea på alla butiker typ & så fanns det godis osv. Det stängde 9. Köpte bara en gul mascara, hittar inga kläder i enköping måste till väästerås & shoppaaa :)
Har duschat nyss också. Imorgon är det fredag! Godnatt

inte mening att vi skulle ha samma tröja..

länkbyte

Http://yoursforeeever.blogg.se kika in på den bloggen. Hon som har bloggen heter Therese Sandberg & är 96a. Hennes blogg är jätte fin & hon är fin. Den är värt ett klick :)
så sjukt duktig chey!

träning

drar på träning nu, pussssheeej!

godmorgon

Godmorgon sötnosar. Idag är det torsdag. Börjar halv 9 på dagiset. Ska fixa mig nu & sen cykla dit. Ikväll är det inneabandyträning också, najs. Ha en bra dag !


tele..

Pratar i telefon just nu, sen ska jag sova. GODNATT sötnosar!

störtskön gubbe =)


i'm sad

Hej, Nu ska jag ut & gå en riktigt lång promenad, runt stan & tillbaka. Vi hörs mer när jag kommer hem. Idag var jag på dagis igen fick sluta 10 i 3. Har letat efter min gothia tröja sen jag kom hem. Den är helt borta...


förlåt

tja, jag har inte haft ork till att bloggaa. Känner att jag är riktigt tråkig just nu. Men vad ska man göra? ingen berättar ju vad jag ska blogga om så då blir det svårt.

Kom hem från praoen vid 3, första dagen avklarad. Det var roligt där :) Cup i helgeeen, men en fet  diss är att det är matcher på valborg. Så vad ska man göra ...


,,

Godnatt, har pratat med massor på fb hela kvällen typ. Ska sova! godnatt!

WIIE

Hej sunshines, drar till staan nu & träffar ebba & lovisa. Hörs

sista dagen på loooovet :/

Godmorgon. Vaknade vid 9 idag, kunde inte sova längre. Sista dagen på lovet. Suck! Ska väll kanske träffa tjejerna idag. Får see!

-

Drar till stan nu & sen vidare till tivolit, ha en bra kväll sötnosar!

Världens bästa bloggare ✫

Http://pyykola.se, Han heter Viktor Pyykölä & han är sjukt snygg. Läs hans blogg alla!

musik


:)

Tja sötnosar. Har nyss duschat & städat lite. För klockan 3 får vi gäster. Ikväll blir det tivoli igeeen med lovisa med flera. Men måste fixa mig nu. ha det bra!

min nya keps

sover hos jenny inatt

Förlåt för sämst uppdatering men har  varit på tivoli & marknad hela dagen. Kom hem till jenny vid kvart i 11. Sover här ikväll, imorgon får man gäster vid 3 sen blir det väll tiovli igen på kvällen? (a) Hörs mer imorgon!

staaaan

Nu drar jag till staan & träffar sofie lovisa & jenny. Sen ikväll blir det tivoli igeen ! ha en bra dag sötnosar

påskafton

Godmorgon sötnosar. Hela kvällen igår var jag på tivoli så kunde inte blogga då. Det blir tivoli idag också och marknad. Ska till jenny vid 1 tror jag. Sover kanske där ikväll :D Ska kolla om man har fått något påskägg nu. Vi hööörs!

bild från ebbas blogg

STEEEK

drar till staan nu, hörs då.

fredag

Godmorgon sunshines. Vaknade vid 20 i 11 & har inte gjort så mycket sen dess. Jag & ebba ska väll äta frukost snart också. Ikväll blir det tivoli också, najs Vad ska ni alla göra idag?

old picts

-

GODNATT SÖTNOSAR, hörs mer imorgon!

=)

Tja sötnosar. Har inte hunnit blogga under dagen för åkte ner till stan & träffa lovisa, vi gick & kollade lite. Köpte ett linne & smycken, sen kom ebba vi köpte jordgubbar & grädde så åkte vi till en bänk & mumsa i oss det, sen spela vi fotboll. Vid 6 cykla jag & ebba hem till mig & åt osv. Sen cyklade vi till coop & köpte massor godis, sen vidare till ebba, där vi hämta hennes dator & laddare till mobilen. Vid halv 10 träffade vi lovisa  & sen isak, vi prata lite jag & ebba cykla hem halv 11 ungefär. Ebba sover här inatt. Najs. vi lanar, brevid mig sitter min bästavän, chipspåsen (a)
vi hörs!
gammal bild

hos lovisa

Är hemma hos lovisa nu. Vi ska väll snart gå till stan & sen cykla till ebba. NAJS.

stan

Har solat lite,nu har jag fixat mig & drar till stan & träffar lovisa, sen lite senare när ebba är klar med det hon ska göra ska vi till henne. Najs. Ha en bra torsdag alla =)'


drar ut i solen nu

Godmorgon sötnosar, drar ut & solar nu. As nice väder idag. Måste bli lite browniiie nu. Är jätte blek.

Bjuder på mig själv

sista inlägg för idag

godnatt sunshines, hörs mer imorgon!

gammal fjortis driv bild

new bag

Tjatja baby´s. Har varit i bålsta hela dagen, kom hem vid 6 kanske. Köpte en ny väska där. Först åkte vi tåg till min farmor sen fick vi sktjuts av jennys mamma till hennes mormor så var vi där ett tag sen gick vi till centrum ett tag. Sen kom jennys mamma & hämta oss där så åkte vi hem. Och ska snart hem till isak. Najs

den är snyggare i verkligheten

-

Nu drar jag, hörs ikväll!

ingen sol uppe nu, hoppas att den kommer upp snart

Godmorgon sötnosar. Solen har inte gått upp än. Hoppas den går upp snart. Jag ska snart börja fixa mig för sen ska jag cykla till ebba & hämta alla mina saker som är där. Sen möter jag lovisa & jenny så drar vi till bålsta, först ska vi till min farmor sen jennys mormor & sen kanske shoppa lite :) ha en bra dag sötnosar! kommer inte kunna uppdatera.

najs dag

Finner inte orken till att blogga, men skriver lite kort fattat om dagen, först kom ebba hit då gick vi ut & solade sen kom jenny hit & vi åkte till ica för att köpa glass as gott, sen drog vi hem till ebba & gjorde pasta carbonara, så kom lovisa sen drog vi på träning men det var ingen så vi åkte hem igen & drog till stan, sen nu ikväll har jag & lovisa varit hos  ludde & isak. Ska sova nu för imorgon ska vi till bålsta vid typ 12, så godnatt!


solat

Nu drar jag & ebba till ica & köper glass :D

Sommarlåt



Härligt väder

Godmorgon bloggen,Hur mår ni idag? jag mår bra.  As skönt väder ute idag igen. Ska dra ut och sola nu. Vi hörs!


musik


hemma nu

Haloj bloggen kom hem från korsängen vid ungefär vid 7 tror jag. Jag spelade fotboll med tjejerna & isak o ludde. På planen var det typ fullt av vit/rosa grejer vette fan vad de var för något & fick det på kläderna & benen så nu har jag massor av utslag på kroppen, inte kul. Fattar inte vad det var för något. Inatt somnade vi klockan 3 tror jag, det var så jävla varmt inne i rummet så vi öppnade fönstret men det hjälpte inte.. Det har varit fett najs väder ute, känns som sommarlov fast de är påsklov =) forsätt så här nu vädret. Pusss


mot stan

Sover hos lovisa inatt med tjejerna, så vi får höras mer imorgon! Ha det bra bloggläsare.

möter lovisa

Nu drar jag & möter lovisa, får se vad vi hittar på.

bilder från igååår

Tja, hann inte blogga imorse, för jag vaknade kvart i 10 och skulle vara på fanna klockan 10 & städa. Jag fick skynda mig som fan. Mötte evelina där, vi städade omklädningsrummen, tråkigt , det tog typ 1 & en halv timme. Nu tänkte jag lägga upp alla bilder från igår.

Nu kommer kvällens bilder:

ska bättra mig

Förlåt för sämst uppdatering. Jag ska bättra  mig, Men tänkte berätta lite saker som jag gjort under dem senaste dagarna. Igår spelade vi match mot papporna i innebandy sen gick vi tjejer till vita elefanten & åt mat, sen gick vi till coop & köpte chips,godis & läsk. Och gick hem till Lowa och där dunkade vi musik osv sen kom nicke & simon dit, drog hem vid  halv 12 tror jag. Och idag cyklade jag till ebba mötte lovisa på vägen så åkte vi till ebba och sen kom jenny dit. Vi drog ut & solade i shorts & linne, as nice väder ju. Jag köpte majblomma idag också. Bilder från idag kommer imorgon jag lovar. Ikväll har jag varit på fest hos felicia, najs, kom hem nyss. Ska sova nu. Godnatt! Alla bilder får ni imorgon.
jag älskar dig mamma !

ebba next

Godmorgon bloggen. Ska städa rummet nu sen cyklar jag till ebba, as najs väder;)
Hinner inte blogga just nu. Förlåt för att jag uppdaterar dåligt och så..

lagfest =)

Orkar inte blogga, kom nyss hem från lagfesten det var underbart! godnatt

skolan

hinner inte blogga. drar till skolan nu-

övningar nu

GODNATT, ska gå & göra övningar sen sova.

the studio

Tja sötnosar. Vid halv 3 åkte jag & mamma till västerås för vi skulle på modell för en dag. Det var jätte roligt tycker jag. Vi skulle vara på den saken vid halv 4 & vi var klara typ 6 kanske? då gick vi till gina, köpte chinos och en randig tröja där. Kom hem vid 7. Har duschat & ätit lite våfflor. Nu ska jag plugga till engelskan :D

En bild från idag

modell för en dag

Godmorgon sötnosar. Börjar 10 över 8 idag så måste skynda mig. Har utvecklingsamtal halv 9, suck sen slutar jag kvart i 2 då drar jag & mamma till västerås för en sån här modell sak :D vi hööörs!


..

Tjaa. Idag har jag varit med lovisa & jenny, träffade lovisa på stan köpte foundation sen åkte vi till jenny o var där ett tag. Sen gick vi ut & cykla & sen så skulle jag hem. Har inte gjort så mycket, har bara tråkat. Nu ska jag soooova. Godnatt!

13 april

Godmorgon sötnosar, Hur mår ni idag? jag mår jättebra. Idag är det onsdag & börjar 5 i 9 då. Har inte börjat fixa mig än men ska väll göra det snart. Ni som läser min blogg får gärna kommentera vad ni tycket jag ska blogga om, för känner verkligen att den är tråkig. Men ska fixa min nu vi ses sen vid 4. Förresten idag på idrotten ska vi ha beep-test, fett jobbigt. Aja då hörs vi vid 4 igen då. Ha en jätte bra onsdag bloggläsare

gammal bild, men bjuder väll.

sämst uppdatering

Vet inte vad jag ska blogga om. Så tar nya tag imorgon godnatt sötnosar. Bara tre dagar kvar i skolan sen är det påsklov. Härligt!

Jag älskar dig jättemycket bästavän!

träning

Drar på innebandyträning nu, vi hörs!

känns som sommar

Godmorgon bloggläsare. Idag börjar jag halv 10 så skönt. Igår var det jättevarmt ute typ 20 grader. Sommaren är påväg härligt. Ska fixa mig nu sen åka till skolan. Vi hörs när jag kommer hem.


långt inlägg här

Tjenare bloggen. Har inte orkat bloggat för vi kom hem vid 10 igår, då gick jag och la mig. Min helg har varit underbar.

I fredags samlades vi klockan 6 & var typ framme 9-10 då packa vi upp allt och sen gick vi runt & chillade bara. Sen gick vi och la oss vid halv 1 ungefär. På lördagen gick vi upp 8 & hade match kvart över 10 mot kumla, vi vann med 4-1, sen hade vi match vid halv 1 mot flens då vann vi med 4-0 och sen vid 7 hade vi match mot Linköping vi vann med 7-0, snacka om bra vi är.Sen på kvällen var det disco, det var jätte tråkigt.  Sen på Söndagen  spela vi kvartsfinal mot  bk vingen & vann med 3-0 då var det semifinal mot flen igen , vi vann med 2-1, Sen var det dax med final mot Bk  Vålberg, vi vann med 7-1, VI ÄR BÄST TJEJER! vi tog hem guld. Ni ger mig lycka tjejer.
Påvägen hem stannade vi på Mcdonalds sen åkte vi hem. Tog typ inga bilder så det blir inga, kolla in Http://damnebba.blogg.se om ni vill se bilder. Pussssssss
Ni är lycka!

LINKÖPING HERE WE COME

Nu är allting packat & klart. Om 40 min åker jag så det kommer inte bli mer uppdateringen förns på söndag igen. Vi får höras då. LÄÄÄÄÄNGTAR AS MYCKE (a) HEJDÅ BLOGGLÄSARE, kommer hem på söndag!

mitt kära innebandylag ♥

Fredag idag

Godmorgon sötnosar. Äntligen fredag, Hur mår ni idag? jag mår hur bra som helst. Börjar kvart i 9 idag & slutar 20 i 2, ska snart fixa mig. Och ikväll klockan 6 åker jag och mitt kära innebandylag på cup, läängtar som en tok. Så jag kommer inte kunna blogga på hela helgen, för jag kommer inte ha tillgång till någon dator & jag kan inte mobilblogga från min mobil så ja det  får ni leva med. Men jag kommer självklart tillbaka på söndag igen. Hinner blogga efter skolan. Vi hörs!



bilder från igår

Tog bilderna från ebbas blogg.

jag ramlade med cykeln

:)

Nu har jag nästan packat klart forsätter mer imorgon. Vi ska åka vid 6 så hinner efter skolan ;)
GODNATT

packar..

Tjenare bloggen. Håller på & packar just nu. Men tidigare idag åkte jag till ebba där var lovisa & jenny, vi drog till stan & chillade lite. Cyklade hem det var jätte skönt i vädret. För det var jättefint idag =) IMORGON DRAR VI TILL LINKÖPING! längtar as myckee (a)


rullar till ebba

Åker till ebba nu, hinner inte blogga!

-

GODNATT SÖTNOSAR, bloggar mer imorgon efter skolan för hinner inte imorgon bitti , börjar 10 över 8. Vi ses imorgon kvart i 2, godnatt

sorry för uppdateringen

Hejsan kom precis hem från stan. Det är underbart väder ute. Idag i skolan åkte vi ner till brandstationen & efter det gick jag felicia & frida till stan. Kollade osv. Köpte inga kläder eller något, köpte bara munk, haha fetto. Ska snart på träning.


hejsan jag är cool

Kom precis till ebba & snart ska vi åka & spela match mot p-98/97. Idag i skolan fick vi sluta klockan 3 för lärarna skulle ha något möte om betyg osv. Men tjejerna i min klass stannade kvar i en halv timme & hade musik självaa :D


godmorgon

Godmorgon sötnosar. Har ni sovit gott? det har jag gjort. Vaknade för 5 minuter sen. Börjar halv 10 idag. Vi har redovisning idag, får se hur det går. Efter skolan åker jag nog till ebba innan matchen mot p-98/97. Förra gången vi mötte dem blev det lika tror jag. Jag ska fixa mig nu & sen rulla vidare till skolan, ha en bra dag bloggläsare.

gammal webb bild

sista inlägg för idag

GODNATT så hörs vi imorgon mer.

hemma från v-rås

Kom precis hem från västerås, vi åkte bara till hälla lite snabbt. Köpte bara en keps & sminkborttagning som jag köpte för att ta med på cupen på fredag. Längtar så galet mycket! Det kommer bli så sjukt roligt i linköping. Lite bilder från helgen & det jag köpte.

röd keps
sminkborttagning från h&m

Hälla

Hej sötnosar! Slutade vid 3 idag och har inte haft tid att blogga. Härligt väder ute nu. Drar till Västerås med familjen nu. Vi hörs!


godnatt

Bloggar mer imorgon, för har huvudvärk & ligger o kollar på stockholm/båstad. Sov gott sötnosar!

bilder från helgen

Hejhej. Kom hem från uppsala vid 4, vi förlorade finalen med 3-7. Tyckte ändå att vi spelade bra, förra gången mot fbc uppsala blev det lika. Menmen. Nu sitter jag här & är jätte trött, ska lyssna på justin bieber låter nu =)  Blir att lägga sig tidigt ikväll för är så jävla trött. Skola imorgon suck.


fiiiiiiiiiinal

NU DRAR JAG PÅ MATCH, FINAL OCKSÅ, är skit nervös

JUSTIN BIEBER


godnatt

Tjatja. Hur har eran lördagkväll varit? min har varit toppen =) justin bieber filmen var bäst. Han är så jävla snyggoch bra, ni måste verkligen gå & se den=) Ni skulle älska honom efter filmen jag svääär. Nu ska jag & ebba sova. Match mot fbc uppsala, taggatagga. nu ska vi sova godnatt



puss

http://www.damnebba.blogg.se är värd en länk :D

vinst med 4-3

Tja sötnosar. Vi vann med matchen med 4-3 , så imorgon väntar det final. Mot sveriges näst bästa lag. Ebba & jag ska fixa oss nu sen möter vi lovisa & jenny, vi ska på bio ikväll, det blir justin bieber. Najs Sen sover ebba här.




-

NU DRAR JAG PÅ MATCH , hemma 3 typ hörs då!


chris brown - yeah 3x


musik


godmorgon sötnosar

Godmorgon vaknade för 5 min sen kunde inte sova längre. Igår kväll vann vi med 4-1 men höll på att förlora. Så idag blir det match mot Storvreta. Sen ikväll blir det bio. Gissa? den som gissar rätt får en länkning. Vid halv 11 ska vi åka & hämta ebba & hennes pappa.


match ikväll

Juste det är 1 april idag. Haha jag lyckades lura felicia att jag hade färgat håret brunt men ebba gick inte på det. Jag är så jävla nervös för ikväll. Vi måste verkligen vinna. Är så här taggad.


GÖTEBORG ♥


OJOJ old picture

Jag & ebba provade fjärräven jackor, precis våran storlek & allt fast naej :)


ojojoj minnen






gamla bilder

Sitter här & kollar igenom massor av gamla bilder i min förra dator.



 


fredag

Godmorgon sötnosar, fredag idag så skönt. Ska till skolan snart så måste fixa mig. puss


RSS 2.0